«Людина по тілу подібна запаленій свічці.Вона повинна згоріти;так і тіло людське повинно вмерти.Але душа безсмертна,тому і піклування наше повинно бути більше про душу,ніж про тіло:яка ж бо користь  людині,котра весь світ придбає,але душу свою загубить,за яку,як відомо,ніщо земне не може бути викупом.»                                                       

                                                                                     Серафим Саровський.

Чи кожен здатен відчути благоухання Світла,що пронизує увесь Всесвіт,все,що було колись створено Всевишнім.Якщо хоча б на мить,мить вічності,що не має часу,зупинитись,прислухатись до свого серця–то беззвучний Голос Всесвіту стає гучнішим за громовицю,яснішим за промінь сонця,здатним зігріти найхолодніше серце.Це Дух Святий,це енергії вищі.Його почує не байдужий,духовно зрячий і той,хто здатний бачити і розуміти увесь абсурд земних бажань і цілей.Хто зможе ще повстати духом і впустити Світло в своє серце.Та де він,де?Вигукне витаращуючи очі скептик,логіка якого звикла вірити лише в те,що можна побачити,помацати,а ще краще з'їсти.Він пильно стежетиме за кожним словом,вишукуючи в ньому пастку,а потім підозріло запитає про наявність вашої вищої освіти.І він би й радий повірити,бо важко жити лише видимим–духовний голод докутчає,та всі ваші факти для нього будуть над-то не переконливим і абстрактним.Як назвати Світло,що є в ДНК кожної людини.Називайте так,як підказує вам серце,бо воно знає.Називайте цю найвищу,найсвітлішу енергію як завгодно,аби лише не сколихнути міжрелігійну ворожість,що триває віками і є вульгарним трагізмом усього людства.Сперечаючись,як краще назвати те,що є найсвятішим для кожної людини,ми ніби то забули,чому вчить кожна релігія – Любові.І де б ви не були,в якому б куточку світу доля вас не примусила народитися–пам'ятайте,що Дух Святий є завжди з нами.Зі швидкістю світла здатний він прийти до вас у любу скрутну мить,щоб заспокоїти,зігріти.З однаковою швидкістю він приходить туди,де його впускають,буть-то Африка,Бразилія,Індія чи Україна.Бо є в нас дещо спільне–це дім наш, матінка Земля.Всі ми одна велика родина–людство.Чи мало у нас спільного,чи мало безцінних заповідей залишили нам Великі Вчителі – любити один одного і не осуджувати,щоб не судимими бути.Кожна людина–це дух,це весь Всесвіт.Кожна людина бачить в іншій те,що переважає в ній самій,пропускаючи скрізь свою ауру любу інформацію,забарвлюючи її відтінками Світла чи темряви.Не осуджувати – це більше ніж доброта,це мистецтво,це смирення,це коли невдоволеність допускається лише до самого себе.«По вірі вашій дано вам буде».Казав Учитель.Вірте в милосердя людське,в любов,яка є основою буття,у якості духа людського.Бо все що не зриме для ока фізичного є сильнішим і не зрівнянно важливішим за очевидність.Якщо серце людське сповнене Світлом,то і в інших людях воно,серце,буде вбачати добрі якості,яких в кожному,повірте,є без числа.Коли Світло впускає людина у повсякдення своє,життя її змінюється поступово,змінюється прагматично і матеріально,якщо завгодно.Бо Світло все вирівнює, все згладжує, очищує і вдосконалює.Що може одна людина серед шести мільярдів людства?Багато.Бо нема межі досягнень серця,що сповнене любов'ю.

Контакт

svitumyr@yandex.ru

Семанів Світлана Дмитрівна

Сайт створено 

yar2009y@gmail.com

2013

Сделать бесплатный сайт с uCoz